Käy tarinan ääreen

Galleria


Kaikki meidän aurinkomme


Olen huono antamaan teksteistä varoituksia, mutta näin netin ihmemaassa se liene tarpeen. Väkivallan ja viittaukset seksiin voisi siis nyt ainakin mainita.

Ja jos teit kuten minä ja tulit suoraan kirjahyllylle kulkematta eteisen kautta, niin tässä on vielä tuo etusivultakin löytyvä esittelyteksti:

Kaikki meidän aurinkomme alkaa yöstä, jona Kemen orjuus loppuu aivan yhtä yllättäen, kuin Erendahin elämä miehensä talossa. Kummallekin annetaan äkkiä vapaus, jota he eivät ole koskaan osanneet itse tavoitella. Toisissa olosuhteissa se saattaisi olla tarinan loppu, mutta Keme ja Erendah eivät pääse niin helpolla. Vääjäämättä, tähti tähdeltä, he lähtevät ajautumaan toisiaan kohden samalla, kun kumpikin aloittaa tahollaan kamppailun itsensä, lastensa ja tulevaisuutensa puolesta. Uuden maailman sääntöihin ei ole helppo oppia, eikä vapaudesta tai elämästä kiinnipito ole lainkaan sen itsestäänselvempää kuin ennenkään.

Ensimmäinen osa


I. Aikasi ja paikkasi - Keme (16.7.2017)
II. Nukkuvia tähtiä - Erendah Dien (9.7.2017)
III. Kaksitoista räjähtävää taloa - Keme (23.7.2017)
IV. Dahranin talossa - Erendah Dien (6.8.2017)
V. Ei lapsi vaan äiti - Erendah Dien (13.8.2017)

Toinen osa


Käynnistyy 1.10.2017Muut tekstit


Kirjoitin tämän alunperin äikkään toukokuussa 2015 ja pintamuokkausta on tapahtunut moneen otteeseen sen jälkeenkin. Ensimmäinen varsinainen novellini (vaikka muita tekstejä oli kyllä silloin jo syntynytkin) joten tämä tuntui luontevalta valinnalta myös ensimmäiseksi täällä julkaistavaksi novelliksi.

Pöllötyttö ja Tinttipoika - (28.8.2017)
Muistaakseni syyskuun 2015 tuotosta. Teksti kertoo kahdesta henkilöstä, toinen kuviteltu, toinen todellinen ja tarkoitus oli saada henkilöt tuntumaan yhtä aidoilta keskenään (kirjallisen ilmaisun harjoitus ja muuten todella hyödyllinen sellainen).

Elämä, tulevaisuus ja Kuolema - (3.9.2017)
Ajattelin jatkaa turvallisesti näiden julkaisua järjestyksessä. Tämänkertainen on kirjoitettu marras-joulukuussa 2015 kirjoituskilpailuun aiheella huomenna. Jollakin ilveellä tämä pokasi sieltä itselleen toisen palkinnon.